Mijn favorieten

Makelaardij Van Engelenburg NWWI-Taxateur in uw regio. NWWI-keurmerk biedt zekerheid over waarde van uw woning.


Compleet Taxatierapport incl. btw en validatie
Aktieprijs € 348,-
(Erkend door alle banken)

 

TAXATIERAPPORT

Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen. Het Keurmerk van NWWI en Taxateursunie zorgt daarvoor.

 

KEURMERK NWWI/ TAXATEURSUNIE

 
Het NWWI(Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateursunie zijn het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Taxateurs die zijn aangesloten moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zij bewaken de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Omdat Makelaardij van Engelenburg lid is van NWWI en Taxateursunie zijn wij verplicht de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen, voor u is duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Een NWWI /Taxateursunie taxatierapport van Makelaardij Van Engelenburg beschermt u zo tegen een onjuiste waardebepaling.